Idenity Graphic
Ska' du til fest?

Det er bare SÅ skønt at have en sang med, når man skal til fest. Den sætter stemning, gør altid lykke og festens midtpunkt bliver bare rigtig glad.

Jeg har skrevet sange i over 20 år, og er rigtig go' til det, får alt det væsentlige med og forstår at sammensætte ordene, så den er nem at synge. Ring eller mail mig ... også hvis det er i sidste øjeblik.

Grundlæggende tager jeg 400 kr. for en sang med 6-8 vers, 2,50 kr. pr. farveprint på én side og 50 kr. ekstra, hvis der skal billede på. Spørg om pris, hvis der skal flere billeder på. Sidste-øjeblik-sange tillægges 50-100% (Sidste øjeblik er typisk 1 uge før festen - dog 2 uger før ved konfirmationer, da der som regel er tryk på i konfirmationstiden). NB! Betaling skal være modtaget efter at jeg har sunget resultatet for dig, og FØR jeg sender enten en pdf-fil klar til tryk, eller færdige sange. Erfaring har desværre vist, at ikke alle er lige ærlige.

!

Ja, det ER skønt at have en personlig sang med, når man skal til fest. Jeg ligger dog også inde med en del upersonlige sange, der kan sætte stemning, og som jeg hurtigt kan printe ud, hvis der er behov for det. Tilretning koster fra 50 kr. og 2,50 kr. pr. farveprint på én side.